TEMSİLCİMİZ AVANTAJ SAĞLADI…

TEMSİLCİMİZ AVANTAJI SAĞLADI…

Temsilcimiz Başakşehir; UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında konuk ettiği Kopenhag’ı geç gelen golle birlikte yıkmayı başardı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmayı temsilcimiz 1-0’ lık maç skoruyla kazandı. Bu skorla birlikte avantajı eline alan Başakşehir, rövanş maçı öncesinde moral bulmuş oldu. Karşılaşma boyunca temsilcimiz baskın taraf oldu ve Kopenhag kalesini sürekli yokladı.

Kopenhag kalesine yapılan 7 şutta, 3 isabet bulan temsilcimiz maçın sonlarına kadar bu şutları gole çeviremedi. Ancak karşılaşmanın dakikası 87’ yi gösterdiğinde Demba Ba ’ya ceza sahası içinde yapılan faul sonrası hakem penaltı vuruşunu işaret etti. Edin Visca’ nın kullandığı penaltıyla birlikte maçın bitimine yakın temsilcimiz durumu 1-0 yaptı ve maç bu skorlar sonuçlandı.

Rövanş karşılaşmasının; 19 Mart Perşembe günü saat 23.00’da seyircisiz olarak düzenleneceği açıklanmıştı ancak yeni yayınlanan habere göre karşılaşmanın ertelenmesi uygun görüldü. Rövanş maçının da sonuçlanmasıyla temsilcimizin çeyrek finale çıkma durumu belli olacak. Avrupa galibiyetiyle moral bulan başarılı ekip Süper Lig’de gösterdiği performans ile 2.sırada bulunuyor.

Yeni Sezon Futbol Topu Modelleri için Tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir