TAKİP EDİLMESİ GEREKEN FİTNESS FENOMENLERİ

Sağlıklı ve formda olmanın beraberinde fit bir görünüm isteyenlerdenseniz; düzenli olarak spor yapmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Çağın getirisi olan hareketsiz yaşamla baş edebilmek için kendi fitness programınızı oluşturmanız ve sağlığınızı bu şekilde korumanız gerekiyor.

Hayatımızın her alanına girmeyi başaran sosyal medya ve online içerikleri, fitness konusunda da verimli bir kaynak haline getirebilirsiniz. Dünya genelinde kusursuz fizikleri ve yaptıkları spor dalları ile fenomen olmayı başarmış pek çok spor sever, paylaştıkları antrenman çalışmaları ile oldukça yararlı bilgiler paylaşıyor.

Özenle hazırladıkları fitness vlogları ile dünya genelinde birçok sosyal medya kullanıcının hayatlarına dokunmayı başaran fitness fenomenlerini sizler için araştırdık. Uyguladıkları beslenme programlarını, fitness çalışmalarını, antrenman tüyolarını paylaşan fenomenleri takip ederek, bilmediğiniz pek çok fitness bilgisini öğrenebilir, kendi yaşamanızda uygulayarak mucizeler elde edebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken; kendinize daha yakın bulduğunuz bir fitness fenomenini takip etmek, fitness ve vücut geliştirme ya da tercihinize göre pilates ve yoga ürünlerini temin ederek hemen çalışmaya başlamak…

İşte Takip Edilmesi Gereken Fitness Fenomenleri;

  • Kayla Itsines… 24 yaşındaki Kayla Itsines, Avusturyalı model ve fitness antrenörüdür. 5 milyon takipçinin yakından takip ettiği hesapta model Kayla Itnies, kusursuz fiziği ile yaptığı egzersizleri paylaşıyor. Realist bir yaklaşımla, hayal ettiğiniz görünüme ne zaman kavuşabileceğiniz konusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Düzenli egzersiz yapmak isteyenlerdensiz, mutlaka takip etmeniz gereken fenomenlerden biri olduğunu söyleyelim.
  • Amanda Bisk… 34 yaşındaki Avustralyalı Amanda Bisk, yoga koçluğu yapıyor. 800 bine yakın takipçisi ile yoga ve egzersiz çalışmalarını paylaşıyor. Pilates konusunda da eğitici bilgiler paylaşan Amanda Bisk, dünyaca ünlü takip edilmesi gereken fitness fenomenleri arasında yer alıyor.
  • Furkan Kaya ( Ağırsağlam)… Ülkemizde pek çok kişinin yakından takip ettiği sosyal medya ismi olan ağırsağlam yani Furkan Kaya, 25 yaşında. Profesyonel spor eğitmenliği ve koçluk yapan Furkan Kaya, yakın arkadaşları ile yaptığı antrenmanlarını takipçileri paylaşıyor. 100 binden fazla kullanıcının takip ettiği Ağırsağlam, evde fitness yapma ile ilgili de tüyolar vermeyi ihmal etmiyor.
  • Ege Cinel (Egefitness)… Hakkında yaptığımız araştırmalarda lise yıllarında kilolu olduğu için bir sporla uğraşmaya karar veren Ege Cinel, basketbolda karar kılmış. Basketbol oynayarak kilo veren Ege Cinel, sonrasında spor yaşamına fitness çalışmalarını da ekleyerek, kendi kanalını açıyor. Bugün 250 bine yakın takipçisi olan egefitness, fitness ile vücudunda meydana gelen gelişimleri ve fitness ile ilgili yararlı bilgiler paylaşıyor.
  • Kelsey Wells… Neredeyse 3 milyona yakın takipçi sayısı bulunan güzel, inanmayabilirsiniz ancak 2 çocuk annesi. Fitness uzmanı olan Kelsey Wells, sosyal medya hesaplarında paylaştığı fitness ve beslenme tüyoları ile değerlendirebileceğiniz bir kaynak. 30 yaşındaki fitness eğitmeni Wells, mükemmel fiziği ile birbirinden güzel kareler paylaşıyor.
  • Alexia Clark… 2 milyon takipçisi ile fitness dünyanın tanınmış fenomenlerinden olan Alexia Clark, herkesin zorlanmadan yapabileceği fitness videoları paylaşarak, fitness konusunda eşsiz tüyolar veriyor. Hayatını adeta spora adayan güzel, kusursuz görünen belirgin kasları ile dikkat çeken fiziğini bir avantaj haline getirmeyi biliyor.
  • Sjana Elise… 25 yaşında, 1.6 milyon takipçisi ile yoga ve daha birçok konuyu paylaşan güzel fenomen, online yoga dersleri de veriyor. Düzgün fiziği ve yaptığı çalışmaları ile beğeni kazanan Sjana, aynı zamanda modellik ve fotoğrafçılıkta yapıyor.
  • Briana Christine… Annelere, fitness motivasyonu sağlaması ile dünya genelinde tanınan Briana Christine, egzersizi zaman zaman çocukları ile de beraber yaparken paylaşımda bulunuyor. Fit bir görünüm ve çocuklu annelerin formunu koruması konularını içeren bir kitap çıkartmış durumda. 160 binden fazla takipçisi bulunan Briana Christine, gebelik dönemi ile ilgili de gönderilerde bulunuyor. Dünya genelinde üne kavuşan fitness seven anne olarak tanınıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir