Korayspor Blog

SPOR SALONUNDA GÖRDÜĞÜNÜZ 7 DEĞİŞİK İNSAN TİPİ

Her ne kadar resmiyete dökülmese de, spor salonlarında bazı uyulması gereken kurallar vardır. Ortak bir paylaşım alanı olan spor salonları, tahmin edersiniz ki birbirinden tamamen farklı karakterlerde insanlar bir araya gelmektedirler.

Bazılarımızı spor salonundan soğutan pek çok farklı birey, spor salonlarında toplanıyor. Kimi kendi halinde olması gerektiği antrenmanlarını tamamlamak ile uğraşırken, kimi de üstün körü çalışmalar yaparak saatlerini spor salonunda geçirmiş olmayı kar sayarlar.

Özellikle kış aylarının yaklaşması ile hava şartlarından dolayı, biraz daha fazla yolumuzun spor salonuna düşeceği kesin. Kapalı ortamda spor yapmayı bazılarımız severken, bazılarının ise soğuk havalarda spor salonuna gitmek mecburiyet olabiliyor. Çağımızın popüler çalışmalarından olan Fitness sporu, ağırlıklı olarak spor salonlarında uygulanıyor.

Düzenli olarak spor salonuna gidenlerdenseniz, size de çok tanıdık gelecek ve hemen hemen her spor salonunda bulunan değişik karakterlerdeki insanları sizler için kaleme aldık…

Spor Salonundaki Farklı İnsan Tipleri;