SİVASSPOR’UN UEFA AVRUPA LİGİ MÜCADELESİ…

Avrupa kupalarındaki 10. karşılaşmasına yarın çıkacak olan Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. hafta maçı için hazırlanıyor. Demir Grup Sivasspor, yarın İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv’i konuk edecek.

29 Ekim Perşembe günü oynanacak olan Demir Grup Sivasspor- Maccabi Tel-Aviv karşılaşması, Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda, saat 20.55’te başlayacak. İlk maçında konuk ettiği Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ı 1-0 yenen İsrail ekibi, ikinci sırada yer alıyor.

Avrupa kupalarında yoluna devam iki Türk temsilcisinden biri olan Demir Grup Sivasspor, ilk karşılaşmasını oynadığı İspanyol ekip Villarreal’ e deplasmanda 5-3 yenilmişti.

İspanya takımı Villarreal ile oynadığı maçtaki performansıyla göz dolduran Sivasspor, iç sahada Maccabi Tel-Aviv’i yenerek ilk puanlarını almak için elinden geleni yapacağını belirtiyor. Sivasspor, ilk olarak 2008-2009 sezonunda Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmişti.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. hafta maçını heyecan ile bekleyen futbolseverlerin ilgisini çekebilecek, yeni sezon kaleci ürünlerine de dilerseniz sitemizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir