RB LEİPZİG- PARİS SAİNT GERMAİN MAÇI DETAYLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali son hızda devam ediyor. Almanya Bundesliga takımı RB Leipzig ile Fransa Ligi şampiyonu Paris Saint Germain karşılaşması bu akşam saat 22:00’ de gerçekleştirilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ismini finale yazdırmak için çabalayacak iki dev takımın karşılaşması heyecanla bekleniyor. Portekiz’in Lizbon kentinde meydana gelecek karşılaşma Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak.

RB Leipzig ve Paris Saint Germain arasında tek maç oynanacak ve kazanan takım direkt olarak finalde yerini alacak. Maçın kazananı finalde, 19 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Bayern Münih- O.Lyon maçının galibi ile eşleşmiş olacak.

Çeyrek final karşılaşmalarında PSG Atalanta’yı, Leipzig ise Atletico Madrid’i eleyerek, bu akşam ki yarı final maçında yer almaya hak kazanmıştı. Rakiplerini eleyerek bu akşam oynanacak maça odaklanan iki takım arasında gerçekleşecek karşılaşma ile finale adını yazdıracak ekip belli olacak.

Dünya genelinde tanınmış spor markalarının, yeni sezon tüm futbol ürün ve aksesuarlarına dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir