NEFESLER TUTULDU… 1 MART 2020

NEFESLER TUTULDU… 1 MART 2020

Dünyanın sonucunu heyecanla beklediği, İspanya Ligi’ nin 26. Haftasında, lig bitimine 13 Hafta kala yarın Bernabeu’ da oynanacak; Real Madrid- Barcelona maçına geri sayım başladı.

Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek karşılaşma, Türkiye saati ile 23.00’ te başlayacak. Dünya genelinde büyük taraflar kitlesi bulunan iki dev takımın oynayacağı maç, üst düzey rekabet ve en büyük futbolcuların sahada olması anlamına geliyor.

Şimdiye dek 179 kez oynanan El Clasico; 35 maçta beraberlik, 72 Real Madrid ve 72 Barcelona’ nın galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Lig sıralamasında ise Barcelona 55, Real Madrid 53 puanla arka arkaya geliyor. 180.karşılaşma; Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak ve ezeli rakipler birinciliğe oynayacaklar.

26 golle El Clasico tarihine adını yazdıran Barcelonalı Lionel Messi, en fazla skor elde eden futbolcu. Real Madrid’ in kaptanlığını yapan ve El Clasico tarihinde en fazla forma giyen Sergio Ramos ise 5 kez kırmızı kart gördüğünden, en fazla kırmızı kart gören oyuncu durumunda.

Heyecanlı karşılaşma öncesi; Real Madrid’de Marco Asensio ile Eden Hazard, Barcelona’da ise Luis Suarez, Ousmane Dembele, Sergi Roberto ve Jordi Alba’nın sakatlıkları bulunuyor.

Dünya taraftarlarını ikiye bölecek olan El Clasico 2020’ de; Real Madrid Formaları ve FC Barcelona Formaları ile sizde tarafınızı belli edin.

Keyifli bir karşılaşma olması dileği ile her iki takıma da başarılar diliyoruz…

El Clasico 2020

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir