NBA FİNALİ; “MIAMI HEAT-LOS ANGELES LAKERS”

Los Angeles Lakers’ın NBS finalinde karşısına çıkacak isim kesinlik kazandı. Boston Celtics’i 4-2’lik sonuç ile eleyen Miami Heat oldu. Doğu Konferansı final serisinin 6.karşılaşmasını kazanan Miami Heat ise en son 6 yıl önce NBA’da final oynamıştı.

Son çeyrekte oynadığı başarısı ile 125-113 galibiyet ile sahadan ayrılmayı başaran Miami Heat, tarihinde 6.kez Doğu Konferansı’nın şampiyonu oldu. Miami Heat’ın maçtaki yıldız ismi ise 32 sayı, 14 ribaunt ve 5 asist ile double double yapan Bam Adebayo oldu. Galibiyete katkıda bulunan diğer oyuncular ise 22 sayı, 8 asistle Jimmy Butler ve 19 sayı, 7 asist, 5 ribaunt ile Tyler Herro oldu.

Boston Celtics de ise karşılaşmanın yıldız ismi 26 sayı, 8 ribaunt ve 3 top çalma ile Jaylen Brown olurken, oyuna katkı sağlayan diğer isimler 24 sayı, 11 asist, 7 ribaunt ile Jayson Tatum’un yanı sıra 20 sayı, 8 ribaunt ile Mercus Smart ve 20 sayı, 5 asist ile Kemba Walker oldu.

1 Ekim Perşembe günü Los Angeles Lakers ile Miami Heat arasında oynanacak karşılaşma ile NBS final serisinin ilk maçı TSİ 04.00’te gerçekleştirilecek. Ayrıca basketbolseverler için dünyaca tanınmış ünlü spor markaları tarafından tasarlanan, en yeni basketbol aksesuarlarına sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir