GENÇ FİLE BEKÇİSİNE TEKLİF YAĞIYOR…

GENÇ FİLE BEKÇİSİNE TEKLİF YAĞIYOR…

Geçmişte yüksek başarı yakaladığı kalecilerle ön plana çıkan Trabzonspor, bu sezon da aynı başarıyla kendini gösteriyor. Geçmişte Tolga Zengin, Onur Recep Kıvrak gibi kaliteli kaleciler çıkaran Trabzonspor takımında bu sezon ilgilerin odağında olan file bekçisi 23 yaşındaki Uğurcan Çakır oldu.

Genç file bekçisi bu hafta düzenlenen Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında yaptığı olağanüstü kurtarışlar ile haftanın 11’inde yer aldı. Üstelik başarılı istatistikler yakalayan Uğurcan Çakır’a övgüler üst üste geldi. Bu performans Avrupa’nın dikkatinden kaçmadı. Yakın takibe alınan Uğurcan Çakır’a teklif sunmaya hazırlanan takımlar ise Liverpool, Sevilla ve Everton olarak açıklandı.

İngiliz medyasına göre Jose Mourinho’ nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham kulübünün; 25 Milyon Euro gibi yüksek bir teklif sunduğu açıklandı. Arjantinli file bekçisi Paulo Gazzaniga’nın performansını yeterli bulmayan Jose Mourinho’nun, Uğurcan Çakır transferinde ısrarcı olduğu dile getirildi. Tottenham’ın bu transfer için fazla zaman kaybetmeyeceği açıklandı.

Scout ekipleri o maçta gözlemledi…

Uğurcan Çakır, son olarak çıktığı Beşiktaş deplasmanında beraberlikte büyük pay sahibi oldu. Genç file bekçisi 2 gol yemesine rağmen, 7 başarılı kurtarış ile mağlubiyete engel oldu. Yaptığı kritik kurtarışlar sadece taraftarın değil, scout ekiplerinin de gözünden kaçmamış. İngiliz kulüpleri Liverpool, Tottenham, Everton ve İspanyol kulübü Sevilla’ nın scout ekiplerinin maçı izlediği öğrenildi.

Uğurcan Çakır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir