FURKAN’LI PHILADELPHIA, CLIPPERS’I ZORLADI…

FURKAN’LI PHILADELPHIA, CLIPPERS’I ZORLADI

Batı Konferansı’nın güçlü takımlarından Los Angeles Clippers, Doğu Konferansı’nda temsilcimiz Furkan Korkmaz’ın formasını giydiği Philadelphia 76ers’i konuk etti. Karşılaşma çekişmeli geçti ve izleyenlere yüksek seyir zevki yaşattı.

Eksiklerine rağmen Los Angeles Clippers’ ı zorlayan Philadelphia maalesef karşılaşmanın galibi olamadı. Karşılaşmanın 136 – 130 son ermesiyle Batı ekibi Clippers galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Öne Çıkanlar…

Staples Center’da gerçekleşen karşılaşmada konuk ekipte Joel Embiid ve Ben Simmons forma giyemedi. Ancak yıldızlarından yoksun olan Philadelphia 76ers takımında maça damgasını vuran isim 39 sayı ile Shake Milton oldu.

Kariyer rekorunu kıran oyuncu 9 üçlük 3 ribaunt ve 5 asist ile maçta skor katkısı en yüksek isim oldu. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise 29 dakika oyunda bulunduğu süre zarfında 8 sayı, 2 ribaunt ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.

Maçı kazanan Batı ekibi Los Angeles Clippers’ da ise galibiyeti sağlayan oyuncular Kawhi Leonard, Paul George, Louis Williams ve Motrezl Harrell oldu. Karşılaşmada Kawhi Leonard 30 sayı atarken onun dışındaki 3 isim ise 24’er sayı ile galibiyette pay edindi.

Philadelphia 76ers

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir