FRANSA LİLLE’YE BİR TRANSFER DAHA…

Beşiktaş’ta forma giyen Burak Yılmaz için Fransa’dan talip var… Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın da formasını giydiği Fransa’nın başarılı ekipleri arasında yer alan Lille; bu kez Beşiktaş’ta oynayan Burak Yılmaz için Türkiye’ye geldi.

Fransız ekibin sportif direktörü Luis Campos; Burak Yılmazı çok beğendiğini ve Beşiktaş’tan bonservisini almaları halinde Lille’de forma giyeceğini açıkladı. Avrupa futbolunda oldukça popüler olan isim Luis Campos, İstanbul’a gelerek, yıldız futbolcu ile de birebir görüşme gerçekleştirdi.

Burak Yılmaz, Beşiktaş’ta yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ödemesini henüz alamadığını açıklarken, bonservisini alması durumunda serbest kalması halinde önümüzdeki sezon Fransa Lille’de forma giyecek.

35 yaşında ünlü futbolcu Burak Yılmaz bu sezon Beşiktaş ile 25 Süper Lig maçına çıkarak, 13 gol ve 7 asistlik performans göstermişti. Sorun çıkmaması halinde Burak Yılmaz, seneye Lille ile sahaya çıkacak.

Beşiktaş transferlerini yakından takip ederek, heyecanla bekleyen taraftarlarına özel, dünya markalarının imzasını taşıyan Beşiktaş Ürünlerine de sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir