Korayspor Blog

YILIN FİTNESS TRENDLERİNDE NELER VAR?

Trendler kısa dönemli olarak hayatımızda olsa da, son derece akılda kalıcı oldukları bir gerçek. Bu senenin en popüler fitness çalışmalarını sizler için araştırdık ve yılın önümüzdeki sürecinde hangi fitness çalışmalarının gündemde olacağını belirlemeye çalıştık.

2020 yılının ilk çeyreğinde dünya genelinde meydana gelen covid-19 salgını nedeniyle, yılın ilk aylarını neredeyse evden çıkmadan geçirdik diyebiliriz. Evde geçirdiğimiz bu süreci değerlendirmek ve formunu korumak isteyenler; çeşitli fitness ekipmanları temin ederek, sporunu evde yapmaya başladı.

Bu yılın en trend fitness çalışmalarını belirlerken, dikkate almamız gereken noktalar; yeni çalışmalar, beslenme şekilleri ve teknoloji olmalı. Hedefiniz ister uzun vadeli sağlıklı yaşam, isterse fazla kilolarla baş etmek olsun, en çok tercih edilen fitness trendlerini bir bütün olarak ele almak gerekiyor.

Dünya genelinde 2020 yılının en çok uygulanan fitness çalışmalarını ve etkileyen faktörleri inceleyerek, klasik spor rutinlerinizi değiştirmek ister misiniz?

2020’nin Fitness Trendleri;