UEFA AVRUPA LİGİ; KOPENHAG- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR…

İlk karşılaşmayı 1-0 kazanan temsilcimiz Medipol Başakşehir, şimdi gözünü bugün oynanacak Kopenhag maçına çevirdi. 5 Ağustos Çarşamba günü yani bugün gerçekleşecek karşılaşma, Danimarka takımı ile deplasmanda oynanacak.

Ligi şampiyon olarak tamamlayan Başakşehir, ilk maçında galibiyet alırken, corona virüs salgını nedeniyle ertelenen ikinci maçını bugün oynayacak. UEFA Avrupa Ligi’nin, son 16 turu rövanş maçında Başakşehir, Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu-Lacivertli ekip; teknik direktör Okan Buruk ile Avrupa’da ki 12.karşılaşması için bugün sahada yerini alacak. Buruk yönetiminde olacak Medipol Başakşehir oynanan 11 karşılaşmada, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

Diğer yandan maçın seyircisiz oynanmasına tepki veren Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken, Türkiye’de oynanan maça seyirci alındığı gerekçesi ile UEFA’ya başvuruda bulunarak, sahada Kopenhag taraftarının olmasını talep etti.

Ancak UEFA’nın olumsuz tavrı üzerinde kulüp yaptığı açıklamada;  “UEFA’nın başvurumuzu uygun bulmayıp, işleme almamasından dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Futbol severlerin yakından takip ettiği, dünya markalarının imzalarını taşıyan, yeni sezon kaliteli futbol aksesuar seçeneklerine dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir