TÜRKİYE KUPASI İÇİN FİNALE DOĞRU…

TÜRKİYE KUPASI İÇİN FİNALE DOĞRU…

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında; Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşacak. Medical Park Stadyumu’nda 03.03.2020’ de, saat 20.30’da oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Sezonun ikinci yarısına şanssız başlayan Fenerbahçe; oynadığı son 5 karşılaşmadan, 2 puan çıkartabildi. Galatasaray’a karşı evinde 20 yıl sonra mağlup olan Fenerbahçe’de derbi sonrası moraller düşmüştü.

Ardından oynanan Antalyaspor deplasmanında, 90+6’da Miha Zajc’ ın attığı golle 1 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe’yi; Ziraat Türkiye Kupası’nda zorlu bir mücadele bekliyor. Zorlu mücadelede sakatlığı devam eden Garry Rodrigues ve Emre Belözoğlu forma giyemeyecek. Aynı zamanda gerçekleşen karşılaşma sonrasında Ersun Yanal, Fenerbahçe ile yollarını ayırmış olacak.

Trabzonspor cephesinde ise moraller yerinde… Süperlig’ de üst üste alınan galibiyetler ile şampiyon olmayı hedef edinmiş Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da emin adımlarla ilerliyor. Bordo-Mavililer oynadığı son 5 karşılaşmada; 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanı hanesine yazdırmıştı.

Son olarak çıktığı Rizespor maçında 1-0 geriden gelerek, karşılaşmayı 5-2 kazanan Trabzonspor aynı performansı bu maçta da göstermeyi hedefliyor. Oynanacak karşılaşmada John Mikel Obi ve Guilherme forma giyemeyecek.

Yeni Sezon Fenerbahçe Formaları için Tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir