THY EUROLEAGUE’DE 6.HAFTA MVP’LERİ SEÇİLDİ

THY Avrupa Ligi’nde, 6.hafta karşılaşmaları sonucunda açıklanan en değerli oyuncular (MVP) Barcelona’dan ve Zalgiris’ten çıktı.

Zalgiris’ten Litvanyalı Marius Grigonis ve Barcelona takımından İspanyol basketbolcu Nikola Mirotic, THY Avrupa Ligi’nde, 6.haftasında seçilen en değerli oyuncular olduğu açıklandı.

Nikola Mirotic; Barcelona ile TD Systems Baskonia arasında gerçekleştirilen ve 72-71 sonuçlanan karşılaşmada, Litvanyalı Marius Grigonis ise Zalgiris ile ASVEL arasında oynanarak 83-74 biten maç ile ligin 6.haftasının MVP’si ünvanını almaya hak kazandı.

Nikola Mirotic söz konusu karşılaşmada 18 sayı, 7 ribaunt, 2 asist ile takımına galibiyeti kazandırırken; Marius Grigonis Zalgiris-ASVEL maçında 25 sayı, 3 asist ve 2 asistlik performansı ile maç sonucuna katkı sağladı.

Avrupa Ligi’nde 6. kez haftanın MVP’si ödülünü kazanan Nikola Mirotic ile kariyerinde ilk defa bu ödüle layık görülen Marius Grigonis haftanın en değerli oyuncuları olmayı başardılar. Basketbolseverler için dünyaca ünlü, tanınmış spor markaları tarafından son teknolojilerle tasarlanan, en yeni basketbol ayakkabısı modellerini de sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir