ŞAMPİYONLAR LİGİ; LEİPZİG-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Medipol Başakşehir, H Grubu ilk maçında bu akşam Almanya temsilcisi Leipzig’e konuk olacak. Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek.

Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak olan Leipzig-Medipol Başakşehir karşılaşması, RB Arena’da yapılacak. Medipol Başakşehir’de sakatlıkları süren oyuncular; Nacer Chadli, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike sahada yer almayacak. Leipzig tarafında ise Marcel Sabitzer ve Konrad Laimer sakatlıkları nedeniyle Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek oyuncular olarak belirlendi.

Turuncu-Lacivertli ekibimizin rakibi Leipzig;  kendi liginde 4 maçta, 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayarak, yenilgisiz yoluna devam ediyor. Bu maçlarda 10 gol atan Leipzig, yalnızca 2 golü kalesinde gördü. Grubun diğer maçı ise Paris Saint Germain-Manchester United arasında oynanacak.

Futbolseverlerin yakından takip ettiği, dünyaca ünlü spor markalarının imzasını taşıyan yeni sezon futbolcu aksesuarlarını da sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir