NBA ŞAMPİYONU; “LOS ANGELES LAKERS…”

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) final serisi altıncı maçında, 106-93 skorla Miami Heat’i yenen Los Angeles Lakers, seriyi 4-2 seri kazandı.

Los Angeles Lakers, ESPN Wide World Spor Kompleksi’nde Miami Heat ile oynadığı final serisinin altıncı maçında parkeden 106-93 galip ayrıldı. Bu skor ile 10 yılın ardından ilk kez şampiyon olmayı başardı. Toplamda ise 17.kez şampiyonluğu yaşamanın sevincini kutladı.

Lebron James; 28 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistle “triple-double” yaparak adından yine söz ettirirken, kariyerindeki 260. play-off maçına çıkmış oldu. MVP ödülünü ise 6 maçla elde eden efsane oyuncu Michael Jordan’ın sonrasında, en çok kazanan oyuncu oldu.

Aynı zamanda Lebron James; 35 yaşında, Los Angeles Lakers, Cleveland Cavaliers ve Miami Heat takımlarında bulunarak şampiyonluğa ulaşıp, final serisinin en değerli oyuncusu seçilen ilk oyuncu da olarak başarısını katladı.

Dünyaca ünlü spor markası Nike tarafından hazırlanan, en yeni LeBron James Koleksiyonu ürünlerine sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir