MEDİPOL BAŞAKŞEHİR-PARİS SAİNT GERMEN

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Medipol Başakşehir,H Grubu ikinci maçını yarın oynayacak. Medipol Başakşehir, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti de olan Fransa takımı Paris Saint-Germain’i (PSG) ağırlayacak.

28 Ekim Çarşamba oynanacak Medipol Başakşehir- Paris Saint Germain maçı Fatih Terim Stadı’nda gerçekleştirilecek. Saat 20.55’te başlayacak karşılaşmanın hakemi ise İsveç Futbol Federasyonundan Andreas Ekberg olacak.

Medipol Başakşehir ve Paris Saint-Germain’in şuan puanı bulunmuyor. İlk karşılaşmalarını başarılı bir şekilde tamamlayan Leipzig lider takım olurken, aynı puan ile Manchester United grubun ikincisi oluyor.

UEFA Türkiye temsilcimiz Başakşehir’de; sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike olmadan sahaya çıkacak. Rakip Fransa takımında ise Marco Verratti, Leandro Paredes, Mauro Icardi, Julian Draxler ve Juan Bernat sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada yer almayacak.

Dünya markalarının futbol antrenmanları için en yeni teknolojiler ile tasarladıkları, yeni sezon antrenman giyim ürünlerine de dilerseniz sitemizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir