LORENZO BROWN, ARTIK FENERBAHÇE BEKO’DA…

Son basketbol sezonunu Kızılyıldız’da geçiren Birleşik Amerikalı guard Lorenzo Brown, yeni kadro planlaması sonrasında Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile bir yıllık anlaşma imzaladı. Brown, kariyeri boyunca 4,2 ribaund, 11,6 sayı ve 5,8 asist sığdırdı.

2013-2014 sezonu başında profesyonel kariyerine, Timberwolves ile başlamıştı. Sonrasında takım tarafından Lorenzo Brown, North Carolina State forması giyerek devam etti. Üç sezon sonrasında NBA seçmelerine katılan Brown, 2013 yılında Minnesota Timberwolves tarafından 2.tur 52.sıradan seçilmiştir.

Lorenzo Brown; 2014 yılından 2016 yılı sezon sonuna kadar NBA, Gelişim Ligi arasında Minnesota Timberwolves, Phoenix Suns, Grand Rapids takımlarında geçirmişti. 2016-2017 Zhejiang Golden Bulls takımına transfer olması sonrasında Çin’e giderek yoluna devam etti. Ancak 2016-2017 sezonunu Brown, Grand Rapids Drive’de kapatmıştı.

EuroLeague kulvarına ise 2019-20 sezonunda adım atan Lorenzo Brown, Sırbistan’ın Kızılyıldız ekibiyle anlaşmıştı. Savunmada topa baskıyı oldukça başarılı yapan Brown, her iki guard pozisyonunda da forma giyebilecek durumda bir oyuncudur.

Yapılan yeni anlaşma sonrasında ülkemizde görebileceğimiz Lorenzo Brown performansını, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda sarı-lacivert forma ile gösterecek. Basketbol severleri mutlu eden bu haber sonrasında, dünyaca ünlü markaların en yeni basketbol ürünlerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir