LİVERPOOL KUPASINI BU AKŞAM ALIYOR…

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, bu akşam yapılacak Chelsea karşılaşmasının sonrasında düzenlenecek olan tören ile şampiyonluk kupasını alacak. Ligdeki şampiyonluğunu daha önceki haftalarda kesinleştiren Liverpool, Chelsea’yi kendi sahasında ağırlayacak.

Törenin özel misafir olarak gelecek olan İskoç Kenny Daglish, futbolculara madalyalarını takdim edecek. 1977-1990 tarihleri arasında forma giydiği, ardından 1989-1990 sezonunda ise Liverpool teknik direktörlüğünü yapan Kenny Daglish, 30 sene önce takımı şampiyonluğa taşıyan isim olmuştu.

Taraftarların alınmayacağı şampiyonluk kupası töreni Anfield Stadı’na, tören için özel bir podyum hazırlanacağı belirtilmişti. Liverpool taraftarları törende yer alamasa da, hazırladıkları pankart ve afişler tribüne asılacak.

Liverpool’un 30 yıl sonra kazandığı ilk lig zaferinin kutlanacağı Anfield Stadı’nda, tören öncesi saat 22.15’te Chelsea ile bir karşılaşma gerçekleştirecek. Taraftarlarının heyecanla beklediği Liverpool-Chelsea maçı canlı olarak yayınlanacak. Futbol severlerin yakından takip ettiği dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyan, tüm yeni sezon futbol ürünlerine de sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir