INTER- SHAKHTAR DONETSK BU AKŞAM!

Inter-Shakhtar Donetsk karşılaşması ile UEFA Avrupa Ligi yarı final heyecanı devam ediyor. Finalde yoluna devam etmek isteyen iki takım bu akşam sahada yerini alacak.  

UEFA Avrupa Ligi’nde kupanın sahibini bulmasına çok az kaldı. Dün Sevilla-Manchester United arasında gerçekleştirilen karşılaşmada Sevilla rakibini 2-1 mağlup ederek finale ismini yazdıran takım olmayı başarmıştı. Sevilla’nın finalde karşısına çıkacak rakibi ise bu akşam oynanacak Inter-Shakhtar Donetsk maçı sonrasında belirlenecek.

Bu akşam saat 22:00’ de oynanacak Inter-Shakhtar Donetsk karşılaşmasında iki takımında istatistiklerinde görünen yüksek performansları nedeniyle heyecanla bekleniyor. Shakhtar Donetsk 12 maçtır yenilgiye uğramazken, rakibi Inter’in ise 11 maçı kaybetmediği görülüyor.

Bu akşamın kazananı olmayı başaran takım ise 21 Ağustos 2020 Cuma günü oynanacak final karşılaşmasında, Sevilla’ nın rakibi olarak sahada bulunacak.

Futbolseverlerin yakından takip ettiği bu karşılamada her iki takıma da başarılar diliyoruz. Sizde futbol sezon heyecanını yakından takip edenlerden iseniz; Dünyaca ünlü spor markalarının yeni sezon futbol ayakkabılarını sitemizden inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir