DEV DERBİ YARIN; “GALATASARAY-FENERBAHÇE”

Süper Lig’in 3.haftasında Galatasaray, ezeli rakibi olan Fenerbahçe’yi kendi sahasında konuk etmeye hazırlanıyor. Sezonun ilk büyük buluşması, taraftarlarca heyecanla bekleniyor. Tarihte 392.kez karşı karşıya gelecek iki zorlu takım, geri sayıma başladı.

Süper Lig’in 3.haftasında oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbisi, 27 Eylül Pazar günü Türk Telekom Stadı’nda gerçekleştirilecek. Derbi akşam saat 19.00’da başlayacak. Fatih Terim’in yönetiminde olarak Galatasaray daha önce Fenerbahçe ile 31 kez karşılaşma yaşadı.

Fenerbahçe’yi çalıştıran Erol Bulut, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile 10. kez sahada yan yana gelecek. Yeni tip korona virüs salgını nedeni ile seyircisiz oynanacak olan maçta, derbiyi yönetecek isim ise Ali Palabıyık olacak. Yardımcı hakemler; Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Satman olarak açıklandı.

Son 5 sezonda Fenerbahçe deplasmanda mağlubiyet almazken, iki dev rakip arasında bugüne kadar oynanan maçlarda en sık karşılaşılan sonuç 1-0 olduğunu da hatırlatalım. İki takım arasında yapılan karşılaşmalarda ise en farklı skora ise 7-0’lık galibiyet ile Galatasaray adını yazdırmıştı.

Dev derbiyi heyecanla bekleyen tüm Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra iki efsane takımımıza da başarılar diliyoruz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir