ALBA BERLİN 72–93 ANADOLU EFES

Alba Berlin’i deplasmanda yenen Anadolu Efes, 93-72 skor ile ilk galibiyetini almayı başardı. THY Avrupa Ligi’nde ilk 2 karşılaşmasından mağlup olarak ayrılan Anadolu Efes parkeden bu kez galibiyet ile ayrıldı.

Almanya’nın temsilcisi olan Alba Berlin ile THY Avrupa Ligi’nin 3. Haftasında karşılaşan Anadolu Efes, bu sezon Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini de almış oldu. Almanya’nın başkenti Berlin’de Mercedes Arena’da yapılan karşılaşmanın ilk 5 dakikasını 16-3 önde tamamlayan Anadolu Efes ilk periyodu da 29-14 üstün bitirmişti.

İkinci çeyrekte ise iyi bir hücum ile rakibinden fazla sayı alan Anadolu Efes, 53-35 önde yarıyı tamamladı. Üçüncü çeyreği de 70-55 önde bitirmeyi başaran Anadolu Efes, son periyotta da başarısının arkasında durarak karşılaşmadan 21 sayı farkla 93-72 galip ayrıldı.

Yeni tip Covid-19 önlemleri kapsamında 700 taraftar, sosyal mesafeye dikkat etme koşulu ile maske ile karşılaşmaya tanıklık etti.  Basketbol severleri mutlu eden bu haber sonrasında, dünyaca ünlü markaların en yeni basketbol ürünlerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir