15.VODAFONE İSTANBUL MARATONU YARIN KOŞULACAK…

Dünyadaki en iyi 8 maraton arasında olmayı başaran Vodafone İstanbul Yarı Maratonu; 15.kez, 20 Eylül Pazar günü, Tarihi Yarımadada bulunan 21 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek. Ayrıca bu maraton, Türkiye’nin ilk sanal yarı maratonu da olacak.

Spor İstanbul tarafından düzenlenen organizasyonda, katılımcı sayısı korona virüs nedeniyle 2500 kişi ile sınırlı tutulacak. Sabah 08.45’de elit atletlerin startı verilecek ve süre 4 saat ile sınırlı olacak. Dileyenler ise sanal parkurda tek başına evinden maratona katılabilecek. Türkiye’nin ilk sanal yarı maratonunda katılımcılar, kendi parkurunu seçebilecekler.

Sanal katılımcılar maratonu tamamladıklarında, digital platformdan koşusunu Spor İstanbul’a gönderecek. Sanal katılımcıların, 10 ya da 21 kilometrelik parkur alternatiflerinden birini seçerek öncesinde kayıt olması gerekiyor. Tüm sanal katılımcılara sürpriz hediyeler verileceği de Spor İstanbul tarafından belirtildi.

Sizde bir sporsever olarak koşu ile ilgileniyorsanız; dünya markalarının imzasını taşıyan en yeni ve kaliteli koşu grubu tüm ürünleri sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir